Elektriker i Kungsör

Mälardalens Elektriska AB är ett väletablerat elföretag som funnits sen 1969. Idag utför vi alla vanligt förekommande elektriska arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och tillbyggnader. Bolaget hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Arboga, Köping och Kungsör med omnejd.

Vi gör eljobbet

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Vi är anslutna till Elkedjan och kan tillhandahåller försäljning av vitvaror som vi installerar, reparerar och servar. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Goda referenser finns.

Behöriga Elektriker

Mälardalens Elektriska AB innehar behörighet som elektriker, följer rådande kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Installatörsföretagen (tidigare EIO) och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Vi hjälper dig med rådgivning och utför energibesparande åtgärder i bostäder och kontor med hjälp av bland annat LED-Belysning.

Elfirma runt Mälardalen

Vårt elföretag använder sig av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Mälardalens Elektriska AB ger givetvis garantier på utförda arbeten, samt innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar hos Willis Towers Watson. Vi har god ekonomi, samt F-Skattsedel.


Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Kontakta elektriker idag

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa elinstallation och byggprojekt!

VitvaruförsäljningEl dragning elinstallationerBelysning felsökning serviceBelysning felsökning service